OVER.

About.

Generatie Alfa Design is een klein ontwerp atelier met een duurzame en circulaire visie. We beschouwen het als onze missie om functionele, stijlvolle en tijdloze ontwerpen, met oog voor detail te realiseren die rekening houden met de toekomst. Wij vinden dat de huidige generatie, in de volksmond generatie alfa genoemd, net zo een onbezorgde toekomstbeeld verdient net zoals onze generaties die hebben gehad toen wij opgroeiden.

Mark Hagen.

Na avontuurlijke carrières bij het Korps Mariniers en de brandweer Zuid-Limburg, waar dienstbaarheid, doorzettingsvermogen en samenwerken hoog in het vaandel stonden, heb ik een bachelor opleiding gevolgd tot interieurvormgever aan de hoge school Thomas More, afdeling Interieur, Design en Architectuur.

‘ De link leggen tussen interieur en de identiteit van de gebruiker, waarbij er verbinding gezocht wordt tussen ruimtes, waardoor rust en balans ontstaat tussen omgeving en zijn gebruiker.’

De kennis die ik opgedaan heb over circulair design heb ik opgedaan tijdens mijn afstudeer project. Door kritisch verschillende inzichten, casussen en bedrijven te bestuderen die zich in deze sector bevinden heb ik mijn ontwerpprincipes gebaseerd aangaande constructie en materiaal gebruik.