ZAKELIJK.

‘You are what you do, not what you say you will do’

-C.G. Jung

Er is niets zo belangrijk als de identiteit van uw bedrijf. Hoe wilt u gezien worden en wat wilt u uitdragen? Wij helpen u deze vertaalslag te maken door een tijdloze functionele vormgeving te combineren met duurzaam en circulair design. Bijkomend voordeel is dat u een gezonde leefomgeving creëert waarvan uw werknemers en klanten goed bij floreren. Wij staan u graag bij als sparringspartner om uw concept te concretiseren middels advies of begeleiding. Er zijn genoeg duurzame en circulaire oplossingen voor uw visie. Zijn deze niet voorhanden dan gaan we door totdat we er een gevonden hebben. Het volgende bieden we u aan. Nadat u contact heeft opgenomen via het contactformulier plannen we een advies-/kennismakingsgesprek in.

ADVIES-/
KENNISMAKINGSGESPREK.

+/- 2uur

Bij u op de zaak

Bespreken wensen

Zie werkwijze voor aanvullende informatie

120,- ex BTW

Is er een klik dan wordt er na het kennismakingsgesprek voor een vervolg traject gekozen. In de werkwijze staat uitvoerig beschreven wat u in elke fase van ons kunt verwachten.

INTERIEURPROJECT TOTAAL
EIGEN BEHEER.

U bent op zoek naar inspiratie, wilt vernieuwen of verduurzamen met uitvoering in eigen beheer

U kunt kiezen tussen een voorlopig ontwerp of een definitief ontwerp. Het verschil zit hem in de technische uitwerking die u erbij krijgt.

Zie werkwijze voor aanvullende informatie

 

60,- ex BTW per uur.

Ieder bedrijf is uniek in zijn wensen, grootte en oppervlakte, vandaar dat we hier een uurtarief voorstellen.

INTERIEURPROJECT TOTAAL BEGELEIDING.

Wij kunnen u ook volledig ontzorgen bij de uitvoering van uw project.
Samen doorlopen we de 7 fasen van onze werkwijze, zodat u nauw betrokken blijft. Daarna coördineren we het project volledig zodat u zich op uw eigen core business kunt richten.

Fee: 10-15% ex BTW.

Dit is over de totale bouwkosten zonder BTW.

Zie algemene voorwaarden aangaande eventuele extra kosten aangaande kopie-, reis- en verblijfskosten en inhuur van eventuele specialisten